Nagyvilág

30 éve eltűnt nő holttestét rejtette a fal

rendorseg(960x640)(14).jpg (rendőrség, helyszínelés, )
rendorseg(960x640)(14).jpg (rendőrség, helyszínelés, )

A pincében, álfal mögé rejtve találta meg egy takarító a csontvázat.

Az emberi maradványok a New Yorki Poughkeepsie város egyik házában kerültek elő, ahol azután tartottak nagytakarítást, hogy meghalt a házban élő férfi – jelentette a helyi rendőrség. A műanyagzsákba és lepedőbe burkolt csontvázat egy álfal mögött találták meg, egy műanyag ládába rejtve, megkötözött kezekkel. Mint kiderült, a csontváz a házban élt férfi feleségéé volt, aki még 1985 decemberében tűnt el. A most elvégzett vizsgálatok szerint Joann Nichols halálát egy fejre mért ütés okozta.

A nő eltűnését férje, James Nichols jelentette a rendőrségen 28 évvel ezelőtt, és a CBS-nek nyilatkozó rendőrök elmondása szerint a férfi éveken át többször is beengedte házába a felesége eltűnésével foglalkozó rendőröket. A helyi rendőrség soha nem zárta le az ügyet, és az új bizonyítékok alapján újabb vizsgálatokat fognak tartani. „Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy James Nichols gyanúsított az ügyben” – közölte egy helyi rendőrtiszt.

A CBS-nek nyilatkozó szomszédokat nem lepte meg annyira az eset. „Sokkoló, hogy tényleg megtörtént, de úgy mélyen mindannyian sejtettük, hogy valami hasonló történhetett.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik