Nagyvilág

Becsajozott DSK

DSK (DSK)
DSK (DSK)

A szex-, és prostibotrányba keveredett egykori IMF-elnök a Cannes-i filmfesztiválon parádézott 20 évvel fiatalabb barátnőjével.

Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatója és új élettársa, Myriam L’Aouffir is megjelent a Cannes-i filmfesztivál díszvendégei között. A szex-, és prostibotrányairól elhíresült egykori IMF-vezér választottja a francia közszolgálati televízió kommunikációs munkatársa, s egyébként 20 évvel fiatalabb a 65 éves férfinél.

Fotó: AFP

A pár a Plein Soleil című film vetítésére érkezett a 66. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválra. DSK először mutatkozott nyilvánosan új élettársával, akivel a pletykák szerint tavaly szeptember óta alkot egy párt. A volt IMF-vezér a nejétől, a francia sztárújságíró Anne Sinclairtől 20 év házasság után vált el.

A DSK szexbotrányáról Abel Ferrara rendezésében készülő játékfilm, a Welcome to New York előzetese – amelyben Dominique Strauss-Kahnt Gérard Depardieu alakítja – az idei seregszemle első napján került fel a világhálóra. A szexjelenetekkel teli, technozenével kísért 1 perc 43 másodperces montázsban meztelen nők veszik körül az IMF-vezért, folyik a pezsgő, Strauss-Kahn pedig orgiák főszereplője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik