Nagyvilág

Agyonszúrta 8 éves húgát egy 12 éves fiú

rendőrség (police, )
rendőrség (police, )

A kaliforniai kisgyerek először azt mondta a rendőröknek, egy betörő gyilkolta meg testvérét.

A gyilkosság még április 27-én történt a Valley Springs nevű kaliforniai kisvárosban. A rendőröket a nyolcéves Leila Fowler bátyja riasztotta. A 12 éves fiú akkor azt állította, hogy egy magas, hosszú ősz hajú férfit látott elfutni a házukból, és utána találta meg húga holttestét, miközben szüleik egy meccsen voltak.

A kislány gyilkosa után nagy erőkkel kezdett el kutatni a rendőrség a kisvárosban, amelynek lakóit sokkolta az eset, és sok család nem merte egyedül hagyni gyermekét, attól tartva, hogy egy gyerekgyilkos garázdálkodik a közösségben. A rendőrök végül szombaton jelentették be, hogy megtalálták a tettest, aki nem volt más, mint a kislány 12 éves bátyja, akit letartóztattak, és aki ellen emberölés miatt emelnek vádat – jelentette a KCRA.

A hatóságok azt nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen bizonyítékok alapján jutottak arra a következtetésre, hogy a meg nem nevezett gyerek ölte meg több késszúrással a kislányt, és azt sem, hogy miért gyilkolta meg húgát. Az amerikai sajtóban megjelent hírek szerint nem találtak betörésre és rablásra utaló nyomokat a család házában, és lefoglaltak több kést is a háztartásból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik