Nagyvilág

Kiröhögte a boltos a késes rablót

maszkos-rablo(210x140)(9).jpg (maszk, rabló, betörő, )
maszkos-rablo(210x140)(9).jpg (maszk, rabló, betörő, )

Zsákmány nélkül és megalázottan volt kénytelen elmenekülni. Ráadásul alig negyedóra alatt elfogták.

Nem lehetett valami fenyegető jelenség a fekete símaszkot viselő férfi, amikor betért egy floridai pizzériába, és késsel a kezében a bevételt kezdte el követelni az eladótól. A nő ugyanis ahelyett, hogy riadtan odaadta volna neki a pénztárgép tartalmát, egyszerűen kinevette a férfit, és nemet mondott. A rabló hiába ismételte meg követelését, ugyanazt kapta: kacajt és tagadó választ – közölte a helyi rendőrség.

Miután látta, hogy bizony nem fog pénzt kapni, megfordult, és gyorsan elhagyta az éttermet. Símaszkját azonban túl korán vette le, és az egyik dolgozó még jól meg tudta nézni arcát. Túl korán, de mégsem elég gyorsan. Ugyanis egy arra járó autós az utcáról látta, ahogy a símaszkot levéve kilép az üzletből, és miközben a rendőrséget hívva jelentette a gyanús jelenetet, követni kezdte az autóba pattant rablót – egészen annak otthonáig.

A rendőrök a háznál fogták el a férfit, egészen pontosan 12 perccel a nevetséges rablási kísérlet után – közölte a helyi rendőrség a honlapján nyilvánosságra hozott közleményben. Egyben arra figyelmeztették az embereket, hogy egy rablás esetén inkább működjenek együtt a rablóval, és adják oda a pénzt, mert a helyzet könnyen rosszabbra is fordulhatott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik