Nagyvilág

Rossz házban feküdt le aludni részegen

Alvás (alvás, ásítás, ágy, )
Alvás (alvás, ásítás, ágy, )

A húszéves fiatal azt hitte, otthonában aludt el, pedig egy hetvenéves férfi mellé bújt. A rendőrök ébresztették.

Az idős férfi vasárnap hajnali fél négykor ébredt fel arra, hogy valaki mocorog mellette az ágyában, és nem meglepően kisebb sokkot kapott, amikor látta, hogy egy fiatal férfi fekszik mellette – írta a Local.se. A Svédország keleti részén található Gnarp városában élő férfi a zajos környék miatt füldugóval aludt, és így nem ébredt fel arra, amikor a férfi bement hozzá, és befeküdt mellé az ágyba.

A rémült férfi azonnal kihívta a rendőröket, akik mély álomba merülve találtak rá a húszéves férfira. Miután nagy nehezen sikerült felébreszteniük, a fiatal „szörnyen elszégyellte’” magát. A rendőröknek elmondta, hogy alig több mint egy kilométerre lakik, és egészen egyszerűen csak rossz házba ment be az átmulatott éjszaka után.

A rendőrök végül nem vitték be a részeg fiatalt, és nem indítottak eljárást ellene. „A fiatalembernek nem voltak rossz szándékai” – mondta el egy rendőrszóvivő. „Hagytuk, hogy hazagyalogoljon és kijózanodjon a friss reggeli levegőn. Igencsak szüksége volt rá” – közölte a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik