Nagyvilág

Részeg és pucér volt egy tízéves kisfiú

Egy amerikai kisfiúnak négy felest adott az anyja, amitől – ahogy az várható volt – totál fejre állt. A 31 éves floridai anyukát letartóztatták. A felelőtlen szülőnek gyermek elhanyagolásának vádjával kell szembenéznie, miután a szomszédok felnyomták a rendőrségen, jogosan.

Az egyik szomszéd, Amanda Roesch elmondása szerint a fiú annyira részeg volt, hogy még az sem tűnt fel neki, hogy teljesen meztelen. A helyszínre kiérkezett rendőrök a kedves és törődő anyukát is teljesen kiütve találták meg a lakásban, a kanapén feküdve – írja a Huffington Post.

A vizsgálatok után kiderült, hogy a fiú véralkoholszintje .108-at mutatott, ami egész egyszerűen sok. Pláne, hogy egy tízéves gyerekről van szó. A miheztartás végett: egy felnőtt esetében .08-as véralkoholszinttel még megengedett a vezetés az Egyesült Államokban. Magyarországon egy kortyot sem ihat, aki vezet.

A kisfiú azt mondta, ő csak annyit kért anyukájától, hogy menjen el elvonóra és dühkezelésre, mert az anyukája csak azért iszik, hogy jobban érezze magát. A felelőtlen szülőt azóta ezer dollár óvadék ellenében kiengedték a börtönből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik