Nagyvilág

Pucéran zárta ki magát hotelszobájából

Biztonsági kamerák rögzítették, ahogy az igen kínos helyzetbe került vendég kénytelen meztelenül lemenni a recepcióra, kérni egy kulcsot.

A férfi csak a vacsora maradékát akarta kihelyezni a folyosóra. Még jól körül is nézett, hogy biztos nincsen ott senki, mielőtt anyaszült meztelenül kiosont. Csak arról feledkezett el, hogy nincsen nála kulcs, az ajtón pedig kívülről nincsen kilincs, és a becsukódás után csak kulccsal lehet bejutni. Erre persze azonnal rájött, amikor megpróbálta kinyitni az ajtót.

Nem volt számára más hátra, menni kellett a recepcióra. Az intim részeket a tálcáról levett kis tárgyakkal próbálta eltakarni, és úgy indult el a lifthez. Ami persze nem volt üres, sőt egy kisgyerek és feltehetően anyja volt ott, akik azonnal gyorsan ki is menekültek a meztelen férfit látva. A kínos helyzetbe került vendég végül lejutott a recepcióra, ahol már csak azt kellett megértetni a recepcióssal, hogy nem, nem tud semmilyen személyes iratot felmutatni a kulcsért cserébe.

A felvételt bemutató KTLA televízió hiradósai pedig a helyzethez illő komolysággal számoltak be az esetről. Azaz jót nevettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik