Nagyvilág

A világ legrosszabb anyja Londonba költözik

New Jerseyben már kitiltották az összes szoliból, ezért összepakol és elköltözik.

A súlyos szolárium-függőségben szenvedő anyukát, azért nevezték az Amerikai Egyesült Államok legrosszabb szülőjének, mert hat éves lányára is ráerőszakolta, hogy vele együtt szolizzon. Mivel a nőt már az összes helyi szoláriumból kitiltották, ezért úgy döntött, új életet kezd és függőségével együtt Londonba költözik.

A nő elborult elképzelése és szolárium iránti felfoghatatlan szeretete, onnan származik, hogy saját magát azzal eteti, hogy ő bizony azért van a világon hogy szét szolizza magát. Jesszum pepi! A nő, amúgy egy kisebb sztár, hisz akciófigura is készült róla.

Patricia Krentcil, a szét szolizott New Jersey-i nő tisztában van vele, hogy súlyos és szerfelett veszélyes hobbinak szenteli életét, de tenni már nem tud ellene. Könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy férje és családja nem szívesen mutatkozik vele. Hogy a költözés megoldja-e a problémát azt nem tudhatjuk, de a csípős angol humort ismerve nem lesz fenékig tejfel a csoki barna árnyalatban ragyogó élete – írja a The Sun.

Bár, még előnyt is kovácsolhat túlzásba vitt barnaságából, ugyanis a zenecsatornán futó Jersey Shore című sorozatban elhíresült Kondi-Szoli-Mosoda életfelfogás csak pár éve terjedt a szigetországban. A dolog szépséghibája, hogy Patricia Krentcil nem éppen egy huszonéves fiatal, aki megengedhetne magának, ilyen bohóságokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik