Nagyvilág

Hipót adott csecsemőjének

csecsemo(210x140)(2).jpg (csecsemő, )
csecsemo(210x140)(2).jpg (csecsemő, )

A húszéves apuka azt hallotta egy barátjától, hogy az segíti a kicsi légzési zavarait. Most rácsok mögött gondolkodhat arról, mekkora hibát követett el.

A két hónapos csecsemőt az anyuka segélykérő telefonhívása után szállították mentővel kórházba a floridai Ocala városában. A rendőrséget a kórház riasztotta, miután feltűnt nekik, hogy a kicsi hányása gyanúsan fehérítőszagú, csakúgy, mint a bébitápos cumisüveg. A szülők nem tudtak megfelelő magyarázatot adni arra, hogyan került a hipó a gyerek ételébe – közölte a wesh.com.

Az apa egy ideig próbálta tagadni, hogy ő lenne a felelős, de végül megtört. Bevallotta, ő adott „fehérítőt” kisgyerekének. Elmondása szerint azonban nem bántani akarta. Éppen ellenkezőleg, azt hitte, ezzel segíteni fog az eldugult orrú csecsemőnek. Ugyanis egy barátja azt mondta neki, egy kis fehérítő a tápszerbe keverve segíteni fog. Ezért egy kis kupaknyit kevert a tisztítószerből öt deka tápszerhez. Utólag belátta: „életem legnagyobb hibáját követtem el”.

A férfit az eset után letartóztatták, és gyerekbántalmazás vádjával tartják előzetes letartóztatásban. Tárgyalását március elejére írták ki.

A kisbaba az eset után már jobban van, állapota stabil, csak pár napot kell kórházban eltöltenie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik