Nagyvilág

Leharapta öt hónapos gyereke orrát és ajkait

csecsemo(210x140)(2).jpg (csecsemő, )
csecsemo(210x140)(2).jpg (csecsemő, )

A részeg apa azért támadt rá kislányára, mert idegesítette a gyereksírás.

Az indiai férfit emberölés miatt tartóztatta le a rendőrség, miután a csecsemő szerdán elhunyt az őt kezelő kórházban – jelentette az India Express. A szörnyű támadás két hete történt,és a kislány azóta volt kórházban, ahol múlthét pénteken egy több mint öt órán át tartó plasztikai műtéttel próbálták rendbe hozni az arcát.

Az operáció után a csecsemő már jobban tudott lélegezni és nyelni, de amikor anyja kedd este megszoptatta, az anyatej a kislány tüdejébe jutott, és komplikációk léptek fel – mondták el az orvosok. Az öt hónapos gyereket ekkor lélegeztetőre rakták, de az életét már nem tudták megmenteni – közölte az indiai lap.

A kislányra még január 24-én támadt rá 36 éves apja, aki részegen ért haza a pakisztáni határ közelében lévő falujába. Bahadur Szing előbb feleségével veszett össze, amikor a házimunkára parancsolt nő egy kis időt kért. A feldühödött férfi ütlegelni kezdte feleségét, amire a pár hároméves lánya sírni kezdett. Az apa ekkor a lányra is rátámadt, a hátát és a kezét harapdálva.

Közben a nagy zajra felébredt és sírni kezdett az öt hónapos csecsemő is, akit Szing felkapott, majd darabokat harapott le a kislány orrából, szájából és arcából. A leharapott húsdarabokat pedig lenyelte. Az anya még aznap este elmenekült gyerekeivel a házból, és az éjszakát egy közeli mezőn bujdosva töltötte. Másnap szociális munkások segítségével emelt panaszt férje ellen.

Az indiai lap közlése szerint a nőt ezután a falusi közösség kiközösítette, miközben a férfi rokonai arra próbálták rávenni, hogy vonja vissza feljelentését. A rokonok azonban most már ezzel elkéstek. Az apát a csecsemő halála után letartóztatták, és emberölés vádjával kell majd bíróság elé állnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik