Nagyvilág

Cigit kért a segélyhívón

cigaretta(960x640)(2).jpg (cigaretta, )
cigaretta(960x640)(2).jpg (cigaretta, )

Az amerikai rendőrök nem voltak lenyűgözve. Cigaretta helyett bilincset és rácsokat kapott, valamint egy pert.

„Egy doboz cigire van szükségem!” Ezzel a mondattal indított köszönés nélkül egy texasi nő, amikor hajnalban felhívta a vészhelyzetekre szolgáló rendőrségi segélyhívót. A részeg nő valószínűleg tényleg vészhelyzetként élte meg, hogy a barátjával folytatott esti iszogatás közben elfogyott a dohány. Annyira azonban még észnél volt, hogy tudja: autóba nem ülhet, hogy elmenjen venni egyet. Ezért a rendőrségre telefonált – közölte az NBC News.

A rendőrök ki is mentek, de nem cigit vittek a nőnek, hanem inkább őt vitték be. „Nem szállítanak ki, csak beszállítanak” – mondta fel a jól megtanult leckét a 48 éves Linda White, aki ellen most a segélyhívószám felesleges zaklatása miatt indítottak eljárást.

A nő akár kétezer dolláros pénzbüntetést és 180 napos börtönbüntetést is kaphat az indokolatlan telefonhívásért, amit egyébként olyan részegen tett meg, hogy még csak nem is emlékezett rá. Így utólag már nagyon sajnálja és szégyelli az esetet, de az NBC-nek nyilatkozva nagyon halkan hozzátette: „azért egy kicsit vicces”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik