Nagyvilág

Szexorgiákra kényszerítették Krisztus védelmezői

Krisztus védelmezői (vallási szekta, )
Krisztus védelmezői (vallási szekta, )

Horrorisztikus meggyalázásokról, tömeges orgiákról és nyers húsevésről is beszélt a Krisztus védelmezői szekta egyik áldozata.

Múlt hónapban ütöttek rajta Mexikóban azon a vallási szektán, amely nőket kényszerített arra, hogy szexuális orgiákban vegyenek részt, megtiltotta nekik a fürdést, és arra is rávette őket, hogy nyers húst egyenek – írja a Daily Mail.


Blanca Castro összetört az újságírók előtt (Fotó: AFP)

A mexikói bevándorlási hivatal bevetési egysége január 25-én ütött rajta az úgynevezett Krisztus védelmezői csoport székhelyén. Összesen 14 külföldit találtak a házban és 10 mexikóit. A szekta vezetője, a spanyol származású Gonzalez de Arriba – aki magát Jézus reinkarnációjának tartja – az interneten toborzott nőket vallási csoportjához. Azt mondta, egy bio-programhoz keres vállalkozó szellemű jelentkezőket: alternatív egészségügyi kezeléseket, a lelki és szexuális energiák erősítését kínálta. Arribát most többek közt azzal is vádolják, hogy kiskorúakat kényszerített szexuális aktusra.

„Teljesen kicsináltak, egy idő után már a saját nevedben is kételkedtél” – nyilatkozta ugyanezen szekta venezuelai szárnya főnökének felesége. Blanca Castro elmondta, arra kényszerítették őket, hogy nyers állati szerveket egyenek, és – mivel vezetőik szerint a személyes higiénia csak időpocsékolás, így – a fürdést megtiltották nekik. Castro, aki 2009-ben ment hozzá a szektafőnökhöz, összesen 10 hónapig volt Krisztus védelmezőinek foglya. Ez idő alatt többször megerőszakolták, szexuális orgiákba kényszerítették, bezárták és megverték.

Az áldozatok megsegítésére alakult Victim Support Network adatai szerint Krisztus védelmezői összesen 80 országban vannak jelen. Becsléseik alapján eddig világszerte nagyjából 10 ezer ember eshetett áldozatul a szektának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik