Szórakozás

Szektások bolygatják fel Csillagkút mindennapjait

Jóban Rosszban: a Lux Annát és Lux Endrét alakító Pethő Kincső és Dóczy Péter a negatív karakterek igazságát is igyekeznek megtalálni.

A bájos Lucát az utolsó pillanatban veszi magához Lux Anna és Lux Endre meghiúsítva ezzel Veronka örökbefogadási terveit a Jóban Rosszban története szerint. Az elsőre is furcsa párosról hamarosan kiderül, az Örök Fényesség Egyházának tagjai, akik hatalmas szigorban és megdöbbentő szabályok között élnek. A szektatagok Veronka mellett Konrád szívébe sem lopják be magukat, így Csillagkút orvosai titkos akciót dolgoznak ki, hogy lebuktassák a közösséget és megmentsék Lucát.

„Sok negatív főhőst játszottam már. Én úgy gondolom, hogy ezeknek a karaktereknek is megvan a maga igazsága valahol, persze lehet, hogy a nézők számára szigorúbbnak tűnhetek, mint a valóságban. Endre nem tartja magát rossz embernek, megpróbálja tisztán élni az életét, a társadalom forgatagától messze, elzárva.” – mesélte Dóczy Péter, aki rövid idő alatt beilleszkedett a Jóban Rosszban csapatába.

„Imádom a nagy családot, hatan vagyunk testvérek, nekem pedig három gyerekem van. Az irodalom és a zene szerelmese vagyok. Sok filmben és sorozatban is szerepeltem már, több színházban megfordultam színészként és rendezőként egyaránt.” – árulta el a Jóban Rosszban Lux Endréje.

Dóczy Péter mellett Pethő Kincső is pár hete debütált a TV2 sikersorozatában.

„Nagy kihívás volt számomra Anna szerepe, mivel eddig inkább naivát alakítottam a színpadon is. De szeretem a változatosságot, még ha tartottam is attól, hogy a nézők így kevésbé fognak szeretni. Fontosnak tartom azonban, hogy a szélsőségekkel is megismerkedjenek az emberek, ahogyan a kisgyermekek is két póluson keresztül ismerik meg a világot, már a mesékben is. Ráadásul a kislányom két és fél éves, így a Lucával közös jelenetekben rengeteget merítek az anyai érzésekből.” – mondta Pethő Kincső, aki az anyai teendők mellett jelenleg a Táncművészeti Főiskola végzős hallgatója.

„Dóczy Petivel hamar megtaláltuk a közös hangot, és azóta egy közös projektbe is belefogtunk. De az egész csapat szuper, nagyon szeretek járni a forgatásokra. Szerencsére már a stáb több tagjával dolgoztam együtt színészként és koreográfusként is.” – mesélte a sorozat Lux Annája.

Hogy Luca a fura szektánál marad-e vagy Veronkának sikerül Luxék ellen elég bizonyítékot szerezni, az csak a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból derül ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik