Nagyvilág

Síró gyereket vert egy részeg utas

Az anyuka nem tudta elcsendesíteni gyermekét, így egy felpiszkált és kellően részeg utastársa önszántából adott egy atyai pofont a gyermeknek, jó nevelés gyanánt. Ezt valahogy senki sem díjazta. A férfi ellen vádat emeltek.

Egy Atlantába tartó repülőjáraton történt az eset, amikor Joe Rickey Hundley felpofozott egy 19 hónapos kisfiút. A pofonnal történő csendre intést azonban még egy rasszista megjegyzés is megelőzte. A férfi azt találta mondani az anyukának, hogy „kussoltassa már el ezt a n***er babát!” Ami ez után történt, az volt sokkoló csak igazán.

A hölgy természetesen visszakérdezett, hogy mit is mondott pontosan az úr, de Joe annyira részeg volt, hogy szinte beleesett a nő arcába és úgy mondta a fülébe, lassan, érthetően a már említett szidalmat. Erre a férfi se szó se beszéd lekevert egyet a síró kisgyereknek. A kisfiú szeme bedagadt és vérezni kezdett. Az anyuka erre teljesen halálra rémült. A fiút akkora trauma érte, hogy most már fél az idegenektől. Talán joggal.

A férfi aláírja, hogy kicsit zavarodottan, őrülten viselkedett a járaton, ami annak tudható be, hogy egy kórházban fekvő rokonához készült látogatóba. Ez persze nem mentség tettére. Joe állítja, hogy teljesen ártatlan, sőt még meg is kérte – mint egy úriemberhez méltóan – az anyukát, hogy legyen olyan kedves és csendesítse el a mellette helyet foglalt drága csöppséget. Számos szemtanú tudja tanúsítani, hogy Joe megütötte a 19 hónapos kisfiút és még közel sem volt annyira kimért, mint ahogy azt az előbb ironikusan ábrázoltuk. Ennek fényében maximum egy év börtönbüntetést kaphat a gyerekverő Joe Rickey Hundley – írja a news.com.au.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik