Nagyvilág

Felrobbantották a házukat örömükben a lottónyertesek

Az amerikai Wichita városában egy testvérpár nyerte meg a Kansas lottó 75 ezer dolláros díját, és a nagy örömre véletlenül felrobbantották házukat.

Egy véletlen baleset volt, hogy a lottónyertesek felrobbantották házukat, ám ennek az lett a végeredménye, hogy egyiküket kórházba, másikukat pedig a rendőrségre vitték kábítószer-birtoklás miatt.

Az ünneplésre jó okkal szolgált, hogy az amerikai testvérpár magáénak tudhatta a 75 ezer dollárt érő lottószelvényt, ezért gondolták, adnak a hangulatnak és kicsit bedrogoznak, ha már úgyis akad a háznál némi marihuana meg  metamfetamin.

Ekkora eseményhez nagy ünnepség dukál, így egyikük a gyújtósuk gázellátását intézte. A kémiát mellőzve, annyit biztosan állíthatunk, hogy kisebb gázszivárgás lépett fel, ami a fiúknak már annyira nem tűnt fel. Így végül az arcukba robbant a ház.

A 27 éves fiút másodfokú égési sérülésekkel szállították kórházba, ahol egyelőre stabilizálták állapotát. A történet ott folytatódik, hogy barátnője látogatóba ment hozzá a kórházba, de nem a jó szándék vezette szívét, hanem hogy szakítson vele. Amennyire jól indult az a nap, úgy csapott át hirtelen tragédiába.

Eközben, mert két szálon fut a cselekmény, a rendőrtisztek már elfogatóparanccsal mentek ki a szétbombázott házhoz, mire a másik fiútestvér kirohant és bevallott mindent, hogy marihuana és metamfetamin van nála. Továbbá megesküdött, hogy testvére mindenben ártatlan. A fiút letartóztatták – írja a kansas.com.

Itt most szó szerint beigazolódott az a mondás, miszerint a könnyen jött pénz csak bajt okoz. Ennél nagyobb bajt keresve se találhatott volna ez a két tesó, az is bizonyos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik