Nagyvilág

Heroinos tűket rejtett vaginájába

Injekciós tű (injekciós tű, )
Injekciós tű (injekciós tű, )

A betörés miatt letartóztatott 29 éves amerikai nőnél a börtönbe szállításkor találták meg a jól elrejtett drogos eszközöket. Nem ő az első nő, aki a nemi szervét választotta rejtekhelynek.

A Kentucky államban élő nőt férjével együtt tartóztatta le Louisville város rendőrsége egy házbetörés miatt. Amikor átkutatták, a házból származó ékszereket találtak nála, valamint ruhája zsebében egy heroinnal teli tűt. Amikor azonban a börtönbe szállítás után alaposabban végigkutatták, újabb tűk kerültek el, amelyeket sikertelenül igyekezett a lehető legjobban eldugni – írta a Smoking Gun, a rendőrségi jelentésre hivatkozva.

A Jessica Webstert átvizsgáló börtönőr ugyanis a nő nemi szervénél egy tárgyat tapintott ki, ami után meztelenre vetkőztetve nézték át, és fel is fedezték a vaginájába rejtette heroinos tűket, amelyek üresnek tűntek. Webster elismerte, hogy ő rejtette el testüregében a tűket, azzal magyarázva tettét, hogy heroinfüggő. A nőt a betörés mellett börtönbe csempészéssel és droghasználathoz szükséges eszközök birtoklásával is megvádolták.

Bár meglepő módszernek tűnik, mégsem számít egyedinek, hogy egy nő a hüvelyében rejt el illegális tárgyakat a hatóságok elől – közölte a Huffington Post. A lap csak 2012-ből három hasonló esetet említ.

Márciusban egy ittas vezetés gyanúja miatt félreállított nőnél négy injekciós tűt, egy kanalat és egy műanyag tasakot találtak, miután bevitték a rendőrségre.

Októberben egy drogos vezetés miatt őrizetbe vett nőnél 17 gramm metamfetamint és a drogfogyasztáshoz szükséges pipát találtak, miután a rendőrségi kutyák kiszagolták, hogy valamit rejteget.

Szintén októberben 36 fiola crackre bukkantak egy philadelphiai nőnél egy félresikerült drogüzlethez kivonult rendőrök, akik azután vizsgálták át, hogy gyanúsan furcsának találták a járását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik