Nagyvilág

Részegen dolgozott a fogorvos

fogasz(210x140)(1).jpg (fog, fogászat, fogorvos, )
fogasz(210x140)(1).jpg (fog, fogászat, fogorvos, )

A már délelőtt vodkázó férfit bilincsbe verve vitték el a rendőrök a rendelőjéből, miután a betegekért aggódó asszistense feljelentette.

A köztiszteletben álló amerikai fogorvos először azt állította a rendőröknek, hogy csak az ebédre evett pizza mellé gurított le pár sört, de később elismerte:”egész nap a palackot húzogattam” – jelentette a helyi sajtó. Annyira egész nap, hogy letartóztatása napján már délelőtt 11 órakor olyan részeg volt, hogy az egyik beteg szájában a rossz helyre szúrta be az érzéstelenítőt, majd a rossz oldalon kereste a kezelésre váró fogakat – mondta el asszisztense a rendőröknek.

A New York állambeli Lindenhurst városában dolgozó Robert Garelickre végül délután négy óra után hívta ki a zsarukat asszisztense, miután irodájában egy vodkával teli üditőspalackot talált, amelyet azelőtt húzott meg, hogy elkezdte volna fúrni a következő beteg egyik fogát. “Aggódtam a betegért” – magyarázta Kiberly Curtis, hogy miért döntött a rendőrök kihívása mellett.

A nő elmondása szerint már hónapok óta tartott a munka közbeni ivászat, és most lett ebből végleg elege, ezért szólt a hatóságoknak. Garelick egyszer olyan részegen jelent meg a rendelőben, hogy a feleségét kellett hívni, hogy hazavigye, mert alig állt a lábán – írta a New York Daily Post.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik