Nagyvilág

Lánya születésnapján ölték meg az anyukát

Floridai otthonában lőtték le a gyanútlan anyukát, Lydia Bradfordot, aki lánya hetedik születésnapi zsúrjára készülődött.

A szomszédok egész reggel segítettek Lydiának, hogy a bulira minden időben elkészüljön. Az ajtó nyitva volt, a torta már úton volt. A születésnapos két kishúgával és egy barátjával játszott az előszobában, amikor egy fegyveres férfi berontott a házba és megtörtént a baj. A meglőtt asszonyt nem tudták megmenteni.

A támadó férfitől megijedtek a lányok, és egyből a szomszédokhoz rohantak. Amint sikerült a gyerekeknek elmagyarázni mi történt, abban a pillanatban elhallatszott egy pisztolylövés. A helyi lakosok értetlenül állnak az eset előtt, hisz elképzelni sem tudják, hogy ki akarhatott ártani Lydiának.

Egyedülálló anyaként nevelte három gyermekét, mérhetetlenül vallásos volt, és még egy légynek sem tudott volna ártani. A környéken nőtt fel, nővériskolában tanult, szóval egy igazi jótét lélek volt. És ez nem csak a látszat. A szomszédok is tanúsítják, hogy kiválóan bánt a gyermekeivel, mert amikor nem dolgozott, akkor csakis a családjával foglalkozott. A Facebook-profilján sem találtak semmi olyat, amiből azt lehetne leszűrni, hogy bárki is ártani akart volna a háromgyerekes családanyának.

A baj bekövetkezte után Lydiát helikopterrel szállították kórházba, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Az elkövető símaszkot viselt, így a tettes beazonosítása is esélytelen. A szomszédok is csak annyit láttak, hogy a lövés után egy férfi nagyon gyorsan, a fakerítést átugorva elmenekül. A rendőrség talált egy kézifegyvert, ami ha a gyilkos fegyver, akkor még vissza is vezetheti a nyomozókat az elkövetőhöz. A helyi nyomozók különösen személyesen kezelik az esetet. Senki nem érti, miért ölték meg Lydiát – írja az NBC News.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik