Nagyvilág

Meghalt az ablakból kiesett hároméves kislány

Két amerikai gyermek véletlenül bentrekedt egy fürdőszobában. Ebből lett a tragédia. A lakás előtti téren a hóban találták meg a kis Rusroshi Baruat, akit azonnal kórházba vittek, de már nem tudták megmenteni - írja a New York Post.

A szörnyű tragédiát egy véletlen baleset előzte meg, ugyanis Rusroshi kétéves kishúga véletlenül bezárta magukat a fürdőszobába. A kétségbeesett szülők egyből a gondnok segítségét kérték. A szülők azt mondták, hogy két gyerek bezárta magát a fürdőszobába, ám mire sikerült az ajtót kinyitni, már csak egy gyermek volt odabent.

A házmester azt kérdezgette a kétéves kislánytól, hogy hol van a másik gyerek? A nagy rémültben a lány nem tudott megszólalni, csak az ablakra mutatott. A házmester egyből lerohant a lépcsőn és amint megtalálta a gyermeket már hívta is a segélyvonalat. A szülők teljesen kiborultak. Cipő nélkül mentek le az utcára, sikítottak és kiabáltak. Az apuka azt üvöltötte, hogy: “Az én lányom! Az én lányom!” Hároméves gyerekük a kórházban vesztette életét, azóta a szülők megszólalni sem képesek.

A New York-i rendőrök a helyszínre érkezve ugyan egyből elvetették a bűneset gyanúját, de azért egy-két érdekesség felkeltette a figyelmüket. Jelenleg arra próbálnak rájönni, hogyan zárhatták be magukat a gyerekek és mennyi ideig lehettek egyedül a fürdőszobában, azt megelőzően, hogy Rusroshi kiesett volna az ablakon. Az sem világos egyelőre, hogy a fürdőszobaablak már eleve nyitva volt-e amikor a lányok bementek, vagy sem. Ami azonban teljes mértékig biztos, hogy az ablakra nem volt védőkorlát felszerelve. A házmester bizonygatta, hogy az összes 32. utcai lakás ablakán volt védőkorlát, amikor a család beköltözött. Továbbá azt is hozzátette, hogy őt eddig senki sem kérte, hogy cserélje vagy javítsa meg a védőkorlátot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik