Nagyvilág

Embert ölt, mert kinevették

Az eset azért is bizarr, mert nem is a feldühödött férfin nevetett az áldozat, hanem csak azon, hogy szendvicséből a földre esett a hús. Ekkor elpattant a cérna és agyonverte a rajta gúnyosan nevető férfit. Két napra rá a kórházban belehalt sérüléseibe.

Ronald Eugene Murray II csak egy jó pastrami szendvicset akart enne a kaliforniai Donut King étteremben. De ez a szendvics inkább csak a dühét táplálta, mint gyomrát. Ez a szendvics és egy jóízű nevetés okozta Mun Jang halálát.

Ronald épphogy megkapta ételét és beleharapott egy jóízűt, a hús egy része máris a földön kötött ki. Erre egy másik vendég, Mun Jang elég szórakoztatónak találta az esetet, és mit ad isten, felnevetett. Ronald már ettől sem volt túl jó hangulatában, az már csak hab volt a tortán, hogy az eladó újrahasznosította a földre hullott szendvicset, majd fél áron ismét eladta. Ronald annyira pipa lett, hogy a rajta jóízűen nevető férfinek lekent pár pofont, majd tiszta erőből hozzávágta szendvicsét úgy, hogy még a füle is majonézes lett, és mindezek tetejében még fejbe is rúgta áldozatát.

Az alábbi eset 2011 októberében történt, de ítélet csak most született. Ronald a gyilkosságért 11 évet ülhet börtönben – írja a Huffington Post.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik