Belföld

Megölte gyermekeit, majd öngyilkos lett Vas megyében

Magára gyújtotta a házát az a férfi, aki csütörtökön este a Vas megyei Csepregen megölte két kisgyermekét és magával is végzett, az anyát a mentők kórházba szállították.

Péntek: A család ismerősei szerint szerelemféltés állhatott a csepregi tragédia hátterében. A férfi aki csütörtökön este – állítólag egy késsel – megölte két kisgyermekét, majd felgyújtotta a házát és magával is végzett, korábban kamionosként dolgozott.

A család magukat megnevezni nem kívánó ismerősei elmondták, hogy a férfi rajongásig szerette gyermekeit. Szerintük feltehetően féltékenysége vezetett oda, hogy csütörtök este rátámadt családtagjaira. A Nyugat.hu értesülései szerint ezt követően a férfi magára gyújtotta a családi házat. Felesége túlélte a tragédiát, a mentők füstmérgezéssel kórházba szállították.

Az MTI tudósítójának a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán azt mondták: a hölgy nincs életveszélyben.

A tragédia Bartók Béla utcai helyszínén tűzoltóautót, mentőt és rendőrségi gépkocsikat is lehetett látni, de nem engedték közel a sajtó munkatársait.

Kazmar Enikő a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel annyit közölt, hogy a házban két gyermek és egy férfi holttestét találták meg.

Csütörtök: Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek nem kívánta megerősíteni a portál értesüléseit. Az MTI tudósítójának érdeklődésére a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán közölték: a csepregi tragédia helyszínéről egy nőt füstmérgezéssel szállítottak be hozzájuk a mentők, a hölgy nincs életveszélyben.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a helyszíni szemle folyamatban van, a nyomozás érdekeire tekintettel péntekig már nem kívánnak újabb információt adni.Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: arról sem adhat tájékoztatást, hogy volt-e tűz az épületben, szavai szerint az ügyben kizárólag a “rendőrség kommunikál”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik