Nagyvilág

Gyerekeket dobott ki a házából egy 71 éves nagymama

Egy connecticuti nagymama utcára tett egy 10 és egy 11 éves gyereket az éjszaka közepén, mert azok hangoskodtak. Az asszonyt bíróság elé állították.

Barbara Aiello, egy 71 éves amerikai nagymama kiskorú veszélyeztetése miatt áll majd bíróság elé, amiért kizárta házából unokája két kis barátját – írja a Daily News.

Az idős asszony egyedül neveli Christopher nevű unokáját azóta, hogy a gyerek apja tavaly meghalt. Christopher és két barátja pizsamapartit tartottak a nőnél, akinél úgy kiverte a biztosítékot a fiúk lármázása, hogy kitessékelte az utcára és otthagyta őket. Állítása szerint nem tudott uralkodni magán, ezért dobta ki a 10 és 11 éves gyereket, nem gondolta, hogy probléma lesz belőle. Az eset hajnali fél ötkor történt, az egyik anyuka másnap értesítette a rendőrséget, Aiellót pedig azonnal őrizetbe vették.

A nő azt mondja, nem akart rosszat a két kirakott gyereknek, csupán azt akarta, hogy legyen vége a hangzavarnak. Az, hogy hajnal van és hideg lehet kinn, eszébe sem jutott. „Kinyitottam az ajtót, az órára nem is néztem. Mérges voltam, és azt mondtam nekik, menjenek haza.”

Az asszony február 11-én áll bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik