Nagyvilág

Műpéniszt kapott fájós vállára a doktortól

Orvos (orvos, )
Orvos (orvos, )

A svéd nő először azt hitte, orvosa csak nagyon segítőkész, amikor otthonába hívta egy extra kezelésre.

„Azt gondoltam, hogy csak kedves és segíteni akar” – mondta el a meg nem nevezett nő, aki a Svédország középső részén található Ludvika városában azért ment el egy klinikára, hogy fájós vállát meggyógyítsák. Orvosa egyre hosszabb és hosszabb ideig, gyakran a fogadási időt túllépve foglalkozott vele, majd egyik alkalommal felajánlotta, hogy a lakásán további kezelést kaphat vállára, ingyen.

Amikor azonban felértek, a férfi nem kenőcsöket és gyógykészítményeket vette elő, hanem egy ajándékot adott át a nőnek: egy műpéniszt, hogy azzal növelje önbecsülését – írta a Local.se. A nő ösztönös reakciója az volt, hogy röhögőgörcsöt kapott a szexjátékszert látva. Az orvos ezt látva amiatt kezdett el aggódni, hogy jó színű műpéniszt választott-e neki, majd a nő testéről kezdett el beszélni. A svéd nő ekkor menekült el orvosa lakásáról.

Az orvos azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, és telefonon és e-mailben zaklatta a nőt, aki bezárkózott otthonába. Csak egy héttel később árult el aggódó anyjának, hogy mi történt, aki azonnal panaszt is emelt a klinikán az orvos ellen, akit ki is rúgtak állásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik