Nagyvilág

Lekéste saját temetését

Francia temető (franciaország, temető, )
Francia temető (franciaország, temető, )

A gyászoló család hiába várta a temetőben, hogy meghozzák az elhunytat. Végül kénytelenek voltak holtest nélkül megtartani a temetést.

Perre készül egy francia család egy temetkezési vállalat ellen, miután az anyjuk holttestét egy „tévedés” miatt nem vitték el időben az asszony temetésére – írta a Local.fr. A nőt egy Bordeaux melletti kisvárosban akarták eltemetni, tiszteletben tartva a Maria-Louise Malca nevű nő utolsó kívánságát, hogy férje mellett helyezzék örök nyugalomra.

A család azonban a temetés napján hiába várta, hogy a temetkezési vállalat meghozza a holttestet a kétszáz kilométerre található idősek otthonából, ahol a nő meghalt. Végül kénytelenek voltak a holttest nélkül megtartani a ceremóniát. Mire a halott végre megérkezett, a rokonok többsége már kénytelen volt elmenni dolgozni.

Azt nem lehet tudni, hogy mi okozta a kínos késést. Az érintett temetkezési cég vezetője csak annyit mondott, hogy egy „hiba” miatt történt az eset, és azzal mentegetőzött, hogy ilyen eset csak nagyon ritkán fordul elő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik