Nagyvilág

Boltban ragadt szilveszterre egy nyugdíjas

Francia bolt (franciaország, bolt, pezsgő, )
Francia bolt (franciaország, bolt, pezsgő, )

A 73 éves francia nő még egy utolsót akart vásárolni az év utolsó napján, de a boltban rosszul lett, kiment a mosdóba, és amikor visszatért, az üzlet már zárva volt, és üresen állt.

A belga határnál lévő Roubaix város egyik szupermarketjében ragadt nő hiába indította be mozgásával a bolt riasztóját, senki sem érkezett a segítségére – jelentette a helyi sajtó. A 73 éves nő így végül az egész szilveszter éjszakát az üzlet polcai közt sétálgatva töltötte el, többször is beindítva a senkit sem érdeklő riasztóberendezést.

A nőnek legalább annyi gondja nem volt, hogy legyen vize és étele, bár aludni nem nagyon tudott, hiába próbálkozott az egyik irodában álomra hajtani a fejét. Az AFP francia hírügynökség információi szerint azonban a nő nem dézsmálta meg a bolt árukészletét, és evés nélkül tudta le az éjszakát.

A 73 éves nőt végül másnap reggel fedezte fel a boltvezető, aki rutinellenőrzést végzett a boltban, amely január elsején egyébként az ünnepnap miatt zárva volt – írta egy helyi lap. A nőt egy közeli kórházba szállították kivizsgálásra, de a fáradtságon kívül más baja nem volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik