Nagyvilág

Felgyújtotta apját, miután rászólt rumlis szobája miatt

Baron-Von-Duke-Vercruysse(960x640).jpg (baron von duke vercruysse,)
Baron-Von-Duke-Vercruysse(960x640).jpg (baron von duke vercruysse,)

A 22 éves floridai fiú szilveszter este ölte meg az apját, miután vitába keveredtek.

A Fox13 értesülései szerint apa és gyermeke a fiú szobájában lévő rendetlenség és kosz miatt kezdtek el veszekedni szilveszter este, amikor a fiatal olyan erővel vágta fejbe 52 éves apját, hogy azonnal meghalt. A Baron Von Duke Vercruysse, nevű fiú ezután bevonszolta a hálószobába apja holttestét, benzin locsolt szét, majd felgyújtotta a szobát, és elmenekült az otthonból.

A tűzoltók este tíz óra után vonultak ki a lángoló épülethez, és azonnal megtalálták Rene Dominique Vercruysse holttestét, miután sikerült eloltaniuk a csak a hálószobát kiégető tüzet. Az orvos szakértő megállapította, hogy a férfi a fejére mért tompa ütéstől halt meg.

Az egyik szomszéd a Tampa Bay Times-nak elmondta, hogy nem sokkal a tűzoltók megérkezése előtt egy élest kiáltást hallott a házból, ami elmondása szerint egyértelműen nem az újévnek szóló örömkiáltás volt, hanem olyan, ami megijesztette.

A 22 éves fiút nem sokkal később már le is tartóztatták a rendőrök, akiknek Baron bevallotta, hogy ő végzett apjával. A fiatal ellen szándékos emberölés és gyújtogatás vádjával indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik