Nagyvilág

Fél évig élt meggyilkolt barátnője hullájával

Kalifornia rendőrség  (kalifornia, rendőrök, rendőrség, )
Kalifornia rendőrség  (kalifornia, rendőrök, rendőrség, )

Miután brutálisan megerőszakolta és megölte a 35 éves nőt, a holttestet a fürdőszobájában tárolta hat hónapig, mire rátaláltak.

Egy kaliforniai esküdtszék bűnösnek találta emberölés, kínzás és nemi erőszak vádjában a 37 éves Devon Eppset, akit még 2001 decemberében tartóztattak le barátnője megölése miatt – jelentette a Daily Mail. A kaliforniai Stockton városában élt férfi hat hónappal letartóztatása előtt ölte meg a 35 éves Veronica Jonest, akinek fejét egy fém asztaltalpazattal ütlegelte, majd egy közelebbről meg nem határozott tárggyal megerőszakolta, és végül 32 késszúrással megölte.

Ezután a holttestet a fürdőszobában helyezte el, és fél évig élt a kádban rothadó testtel egy lakásban. A megölt nőt a gyilkosság után egy hónappal eltűntként jelentették be a rendőrségen, de a holttestet nem találták meg a rendőrök, akik kimentek ugyan Epps lakásához, de bent már nem néztek körül. A hullát végül 2011 decemberében találta meg az apartman gondnoka, amikor ki akarta lakoltatni a férfit, elmondása szerint a mentális problémáihoz kapcsolható esetek miatt.

A férfit ugyan bűnösnek találta az esküdtszék, de nem biztos, hogy börtönbe fog kerülni. Az ügyében döntő bíró ugyanis elrendelte elmeorvosi vizsgálatát az alapján, ahogy az első tárgyalási napon viselkedett a bíróságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik