Nagyvilág

Már csak egy napja maradt a lottónyertesnek

nyeremény (pénznyeremény, )
nyeremény (pénznyeremény, )

Ha sürgősen nem jelentkezik, elbukja a 23 milliárdos álomnyereményét.

Példátlan kutatás folyik két brit kisvárosban: emberek ezrei kotorásznak táskákban, fiókokban, zsebekben, hogy megleljenek egy 64 millió fontot érő lottószelvényt. Akad, aki keresősegédet fogadott fel otthonának teljes felforgatására. Az idő nagyon szorítja a nyertest: már egy teljes napja sincs arra, hogy jelentkezzen a 350 forintos árfolyammal számolva csaknem 23 milliárdos summáért.

A szabályozás úgy szól, hogy a húzást követő 180. napig van ideje, ha addig nem hallat magáról, akkor elbukja a nyereményt. A határidő szerda délelőtt 11 órakor jár le. Annyit lehet csak tudni, hogy két telitalálatos szelvény van. Az egyik egy brit, a másik egy belga játékosé. A belga játékos fel is vette nyereményét, a másik szelvény viszont a mai napig nem került elő. A lottót működtető cég csak azt árulta el, hogy mely körzetben vásárolták a szelvényt. A két település neve Stevenage és Hitchin.

A helyiek közül egyébként sokan kétlik, hogy a vagyon gazdája jelentkezni fog, az általános vélekedés szerint a szelvény mosógépben végezte, vagy a tulajdonosa elhalálozott.

Ha senki nem jelentkezik a pénzért, ez lesz az eddigi legnagyobb fel nem vett nyeremény a brit szerencsejátékok történetében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik