Nagyvilág

Feljelentette testvérét, mert lóval bujálkodott

Lovak (lovak, ló, )
Lovak (lovak, ló, )

Újabb amerikai férfi került rácsok mögé, amiért egy lovat választott szexuális partnernek.

A Utah államban élő 55 éves férfit lánytestvére jelentette fel a helyi rendőrségen, miután „több olyan tárgyat talált, amelyek arra utaltak, hogy testvére állatokkal szexel” – írta a rendőrségre hivatkozva a helyi sajtó. A William S Burgess néven azonosított férfit hamar el is fogták a rendőrök, akiknek beismerte, hogy „olyan helytelen dolgokat cselekedett, amit nem lett volna szabad” – közölte a thespectrum.com.

A rendőrségi jelentés szerint a vádlott éjszaka tört be egy közeli farmra, majd elmondása szerint az ott talált eledellel „elcsábított” egy lovat, akivel „szexuális kapcsolatot létesített”. A férfi ellen hat rendbeli bestializmus vádjával indítottak eljárást, valamint betörés, lopás és birtokháborítás miatt is felelnie kell – írta a Fox13 News.

Egy hónapja Floridában került hasonló ügy miatt rácsok mögé egy amerikai férfi, aki a szomszéd pajtában élő lovon követett el nemi erőszakot. A 44 éves férfi hűségesnek mondható. Két évvel korábban ugyanis már járt a kérdéses lónál, és akkor is elkapták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik