Nagyvilág

Konferenciában is négycsillagos[x]

Megnyitott az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr stadionpanorámás szálloda.

Stadionra néző szobáival különleges és újszerű tematikát képez a magyar szállodai piacon. Panorámás, egyedi belső kialakítású étterme különleges helyszíne lehet üzleti és családi rendezvényeknek, kellemes a’la Carte étkezésnek.

Üzletemberekre szabva

Az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr alapvetően business- és konferenciahotel, kifejezetten üzleti szolgáltatásokra specializálódott. A négy csillagos kategóriát képviselő 103 szobát (amelyből 5 lakosztály, 2 pedig mozgáskorlátozottaknak lett kialakítva) az üzleti utazók igényeihez igazították. A kényelem és a komfort elsődleges, mindez luxusérzettel párosul a 25 és 50 m²-es szobákban, lakosztályokban. Ami a felszereltségét illeti, a teljesség igénye nélkül: LCD LED hotel TV műholdas csatornákkal, íróasztal állítható lámpával, ingyenes, nagy sebességű Internet (wifi), hangszigetelt ablakok, laptop méretű széf. A szálloda szolgáltatásait színesíti a business corner, ahol a vendégek irodai szolgáltatásokat – fénymásolás, nyomtatás, laminálás, faxküldés – vehetnek igénybe.

Csúcstechnológia a konferenciákon

A szállodában 1 000 m²-en színvonalas konferenciák, céges rendezvények, csapatépítő tréningek és gálavacsorák megrendezésére nyílik lehetőség, a szekcionálható, multifunkciós termek több száz fő befogadására alkalmasak. A szálloda a ma elérhető legmodernebb audiovizuális- és hangtechnikai eszközökkel és berendezésekkel rendelkezik. A 400 m²-es ARRABONA Bálterem oszlop nélküli, elegáns tér, ahol nagy létszámú bálokat, koncerteket, gálavacsorákat lehet szervezni. Speciális termék a „stadionos” esküvő azoknak a pároknak, akik extrém környezetben, igazi négycsillagos menyegzőn kötnék össze életüket.

Kivételes panoráma, fenséges ízek

A szálloda TEMPESTAS BAR-ja egy feszes munkanap után kínál kellemes kikapcsolódást, de alkalmas helyszín üzleti megbeszélésekhez is. Az exkluzív NARRABO étterem kivételes stadionpanorámával, látványkonyhával, korszerű, változatos magyar és nemzetközi a’la Carte kínálatával a sikeres találkozások helye. A 100-140 fő befogadására alkalmas, modern étterem nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Az ételek válogatott és friss alapanyagokból készülnek.

További részletek:

www.etoparkhotel.hu
info@etoparkhotel.hu
+36 96 815 981

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik