Nagyvilág

Félmillióért árulja a lelkét egy nő

vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )
vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )

Internetes árverésre bocsátotta a lelkét egy moszkvai fiatalasszony, aki lakásfelújításra szeretné fordítani a bevételt.

A 26 éves elvált moszkvai nő félmillió rubel, azaz mintegy 3,5 millió forint összegű kikiáltási áron hirdette meg lelkét az egyik internetes árverési portálon. A portékáját úgy jellemzi, hogy az használt ugyan, ám karcmentes, ápolt, és pont úgy néz ki, mintha vadonatúj lenne. Jekatyerina a kapott pénzből elsősorban a lakása nyílászáróit szeretné korszerűbbekre cserélni, s ami esetleg még fennmarad, azt az édesanyja macskájára költené.

Az új tulajdonos egy hivatalos tanúsítványt kap arról, hogy szabadon rendelkezhet a megvásárolt lélek fölött. Jekatyerina egy csöppet sem aggódik amiatt, hogy bármi kellemetlensége adódhatna az adásvételből, ugyanis a szerződésben az is ki lesz kötve, hogy a vevő semmilyen igényt nem támaszthat az ő fizikai személyével szemben.

Az Izvesztyija értesülései szerint a világon már több kísérlet is történt hasonló jellegű ügylet lebonyolítására, ám eddig még egyik sem járt sikerrel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik