Nagyvilág

Letartóztatták, miután be akart szökni a börtönbe

Szögesdrót (szögesdrót,)
Szögesdrót (szögesdrót,)

A rendőrök szeme láttára akart átmászni egy börtön szögesdróttal védett kerítésén egy amerikai nő, aki nem KI, hanem BE akart szökni. Végül sikerrel járt.

A 36 éves nőt az Ohio államban lévő börtön egyik hazafelé tartó őre vette észre, amint a hátsó kerítésénél fekszik – jelentette a helyi sajtó. Az őr többször is megpróbált rávenni arra, hogy hagyja el a területet, de nem járt sikerrel, és végül a rendőrség segítségét kérte.

Amikor a megyei sheriff-hivatal emberei kiérkeztek a nő már a kerítésen próbált átmászni, hogy bejusson a börtönbe. A nőt, aki a rendőrök elmondása szerint az eset idején jól láthatóan részeg volt, letartóztatták. Később a nő azt mondta a börtönőröknek: pontosan ez volt az, amit akart.

A helyi hatóságok elmondása szerint a börtönőrök még soha nem találkoztak olyan esettel, amikor valaki nem kiszökni akar a börtönből, hanem be. „Értem, hogy rossz helyzetben van a gazdaság, de nem gondoltam, hogy annyira rossz lenne, hogy valaki BE akarjon törni egy börtönbe” – mondta el a KLTV-nek a megyei sheriff. Richard Jones elmondta, hogy sok minden látott már karrierje alatt, de ez a mostani eset igazán egyedinek számít.

„Kíváncsi vagyok mi lesz a következő meglepetés” – tette hozzá a sheriff.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik