Nagyvilág

Barátnője szeretőjének hitte az elnökjelöltet

Mitt Romney (mitt romney, florida, )
Mitt Romney (mitt romney, florida, )

Rátámadt kedvesére egy negyvenéves amerikai férfi, miután a nő Facebook-oldalán meglátta a Republikánus Párt elnökjelöltjének fényképét, és azt hitte megcsalják.

Amikor a Tennessee államban élő Lowell Turpin meglátta barátnője oldalán a számára teljesen ismeretlen férfi arcképét, „dühösen követelte” a nőtől, hogy mondja el ki az. Azonban a válasz, hogy a fényképen Mitt Romney, a republikánusok elnökjelöltje látható, nem nyugtatta meg. Azon felháborodva, hogy barátnője a Facebookon keresztül barátaival próbál beszélgetni, elvette a nő laptopját és a falhoz vágta, majd ököllel arcon ütötte a nőt – írta a Knoxville News Sentinel.

A negyvenéves éves férfi a július 22-ei eset óta rácsok mögött várja tárgyalását amit családon belüli erőszak vádjával indítottak ellene.

Mitt Romney tanácsadói pedig valószínűleg csak azon bánkódnak, hogy pár hónnappal az elnökválasztás előtt még mindig vannak olyan emberek, akik a már több mint egy éve tartó kampány ellenére sem ismerik fel a Fehér Házba vágyó politikust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik