Nagyvilág

Szexfilmet adott le főműsoridőben egy dühös tévés

tevenezo(210x140)(1).jpg (tévénéző, )
tevenezo(210x140)(1).jpg (tévénéző, )

Több percen át egy külföldi pornófilmet lehetett látni egy kínai televízióban, a szokásos esti sorozat idejében.

A még július elején, egy vidéki helyi televízióban történt eset nagy vihart kavart a kínai interneten. Gyorsan elterjedtek a sok nézőt sokkoló képsorokról készült felvételek – jelentette a kínai sajtó. A Csungkingban sugárzó csatornán három percen át volt látható a külföldi szexfilm az esti főműsoridőben.

Az eset után rendkívüli ülést tartott a helyi önkormányzat, és a televízió felfüggesztéséről döntöttek, valamint rendőrségi vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, miként kerülhetett adásba a pornófilm. A helyi hatóságok végül csütörtökön letartóztatták a televízió egyik munkatársát – jelentette a Shanghai Daily. A lap szerint a csak Jang néven azonosított férfi tette adásba a szexfilmet. Ezzel a módszerrel akarta kifejezni nemtetszését a televízió vezetésével kapcsolatban.

Kínában szigorúan tiltva van a pornófilmek televíziós sugárzása. Ezt olyan komolyan veszik, hogy egy hete Michelangelo Dávid-szobrán is kikockázták a márványból faragott péniszt a kínai központi tévében. Igaz, az internetezők felháborodása után visszakoztak, és később már teljes pompájában láthatták a kínai tévénézők az olasz mester művét. A televízió nem adott magyarázatot az esetre, de egy neve elhallgatását kérő tévés szerint a vezetés amiatt aggódhatott, hogy „Dávid répája” felzaklatja a nézőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik