Nagyvilág

Hároméves fia lőtte agyon az apát

pisztoly (pisztoly, fegyver, )
pisztoly (pisztoly, fegyver, )

A 33 éves férfi tévét nézett gyerekeivel, amikor a kicsi megtalálta apja pisztolyát, amelyik a kezében elsült, és megsebesítette az apát.

Az eset az amerikai Indiana államban található Salem város közelében történt, ahol a férfi családjával hétvégenként egy házat újított fel – közölte a helyi sajtó. A 33 éves Michael Bayless feleségével, három gyerekével, és egy kiskorú rokonnal érkezett a házhoz, valamint fegyverével.

A helyi rendőrség elmondása szerint Bayless éppen egy tévéműsort nézett két gyerekével, amikor a harmadik megtalálta apja .45-ös kaliberű fegyverét, amely töltve volt. Amikor a hároméves gyerek kézbe vette a pisztolyt, az elsült, és a golyó az apát találta el – közölte a rendőrség. A férfit a helyszínen halottá nyilvánították. Más ember nem sebesült meg.

A szomszédok elmondása szerint szerető családról van szó. Egyikük közlése szerint az apa személyes biztonsága érdekében tartott magánál fegyvert. Egy másik szomszéd ugyanakkor hatalmas felelőtlenségnek nevezte, hogy az apa elérhető helyen, és töltve tárolta a pisztolyt a gyerekek közelében.

A rendőrség balesetként kezeli az esetet, bár a nyomozást nem zárták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik