Nagyvilág

AIDS-szel fertőztek az athéni prostik

Több athéni prostituált védekezés nélkül adta szolgálatait - férfiak tömegeit fertőzhették meg HIV-vel.

Aggódó férfiak valósággal megrohamozták az AIDS-szűrőállomásokat Athénban, miután a rendőrség olyan HIV-pozitív prostituáltak fényképét tette közzé az interneten, akik védekezés nélkül létesítettek szexuális kapcsolatot kuncsaftjaikkal. Három, önként jelentkező férfiról már kiderítették, hogy megfertőződtek a HIV-vírusával.

A görög egészségügyi hatóságok egy akció során mintegy 100 nem bejegyzett örömlányt gyűjtöttek be az utcákról és illegális bordélyházakból, és HIV-tesztnek vetették alá őket, ami ijesztő eredményt hozott: tizenegyen fertőzöttek az immunhiány-megbetegedést okozó vírussal.

A kuncsaftjaikkal gumióvszer nélkül közösülő “zéró pozitív” kéjnők ellen feljelentést tettek testi sértés miatt, emellett közzétették fényképüket a világhálón, felszólítva a férfiakat, hogy azonnal jelentkezzenek az egészségügyi intézményekben, ha felismerik a prostituáltakat. Már az első napokban több száz férfi jelentkezett, köztük több fiatalkorú. A görög rendőrség becslése szerint mintegy 3 ezer illegális prostituált űzi az ipart Athén belvárosában; az örömlányok kelet-európai emberkereskedők és futtatók áldozatai, illetve drogfüggő görög nők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik