Nagyvilág

Részeg amis fiatalok lovas kocsis randalírozása

Éjszakai gyorsulási versenyt tartottak lovas kocsikkal itallal mulató amis fiatalok. A viadal egy rendőrautóval történt ütközéssel ért véget.

Az eset még vasárnap este történt a New York állam nyugati részén található Sherman városánál. A rendőrség egyik járőre éppen egy részeg buliról szóló bejelentést ment kivizsgálni, amikor az országúton amis fiatalokkal teli lovas kocsik bukkantak fel előtte. A mindkét sávot elfoglaló kocsik közül az egyik még megpróbált kitérni a vele egy sávban haladó rendőrjárőr elől, de nem járt sikerrel, és a két jármű összeütközött.

Az amis lovas kocsi az oldalára borult, és egyik utasa könnyebben megsérült, a ló pedig egy közeli pajtába szaladt. Az ütközés után több amis kocsi is elmenekült a helyszínről – közölte a rendőrség.

A helyi rendőrség négy amis fiatal ellen emelt vádat illegális alkoholbirtoklás miatt az eset után. A 18-20 év közötti fiatalok ugyanis még nem elég idősek ahhoz, hogy legálisan igyanak szeszes italokat.

Sherman New York állam nyugati felében van, népes amis közösség lakja, amely vallási szigora okán nem hajlandó a modern kor technikai vívmányait használni, se villanyt, se autót, ezért közlekedik “lóerősen”. A négyek bandájára feltehetően lesz gondja amis közösségük vezetőinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik