Nagyvilág

Kaszinói nyereménye buktatta le a drogdílert

A drogvádak miatt körözött amerikai férfit akkor érte utol a törvény, amikor be akarta váltani 2500 dolláros nyereményét egy kaszinóban.

Nem örülhetett túl sokáig blackjacken nyert pénzének egy 34 éves amerikai férfi, aki saját magát buktatta le, amikor megpróbálta beváltani nyereményét – írta a Altoona Mirror című amerikai lap. A kokain terjesztése miatt körözött férfi egy Philadelphia közelében lévő kaszinóban nyerte a félmillió forintnak megfelelő összeget, de szerencsétlenségére a nyereményt csak a személyi bemutatása után kaphatta meg. Amikor pedig azt a kaszionó személyzete leellenőrizte, a rendszer azonnal jelezte, hogy a férfi körözés alatt áll.

A kaszinó ezután értesítette a rendőrséget, és Mateen Johnsont még a kaszinóban le is tartóztatták. A férfi az őt elfogó rendőröknek elmondta: tudta, csak idő kérdése, hogy elfogják, és azért volt a kaszinóban, hogy pénzt gyűjtsön óvadékára. Annak összegét azonban kétszázezer dollárban állapították meg, így a Johnsont lebuktató nyeremény végül nem volt elég az óvadék kifizetésére.

A kaszinóban nyert 2500 dollárja a börtön raktárában várja a szerencséjével rosszul járt férfit, aki már csak szabadulása után juthat hozzá az összeghez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik