Nagyvilág

Ügyfeleire tetováltatta vezetéknevét egy drogdíler

Önimádata juttatott börtönbe egy brazil drogdílert, aki egyedi családnevét rátetováltatta bűnözői körökben mozgó ügyfeleire.

A rendőrség azután kezdett el érdeklődni egy Freudenthal nevű ember után Itapetinga városában, hogy több betörés gyanúsítottjain, valamint bűncselekményben meggyilkoltak holttestein is ezzel a névvel szembesültek. A hatóságok végül könnyedén rátaláltak a Mario Sergio Freudenthalra, a városban ugyanis senkik mást nem hívtak így. A rendőrség közlése szerint a drogdíler pusztán önimádatból kényszerítette ügyfélkörét a tetoválásra, és azzal fenyegette meg az ellenszegülőket, hogy többet nem ad el nekik drogot.

Az esetről beszámoló brit Metro újság emlékeztetett arra, hogy Nagy-Britanniában is történt hasonló. Egy autótolvajt buktatott le a tetoválása. Ő nem másokra, hanem magára, nevezetesen a nyakára tetováltatta a nevét, és hogy ne keverhessék össze névrokonnal, “hozzátűz(et)te” születési dátumát. Egy lopása közben aztán megörökítették őt feliratostul biztonsági kamerák – és ilyen bizonyítékot lehetetlen cáfolni. 7 hónap börtönt kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik