Szórakozás

Kábítószerdíler bukott le

Az ercsi dílernél lopott műszaki eszközöket is találtak, keresik a tulajdonosaikat.

A 38 éves férfi egy, a helyi rendőrőrsön folyamatban lévő ügy kapcsán került a nyomozók látókörébe. A kihallgatások során merült fel a neve, és megalapozottá vált a gyanú, hogy kábítószer terjesztéséből tartja fenn magát. Ezért a nyomozók elfogták és házkutatást tartottak nála szerdán hajnalban – tudta meg a Fehérvár24 Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

A szóvivő elmondta: az akcióban a nyomozókat segítette a Bicskei Rendőrkapitányság kábítószer-kereső kutyája, a hároméves német juhász, Lilu, illetve gazdája.   

A házkutatás során lőszerek, illetve egy légpuska is előkerült, valamint különböző típusú, színű és formájú tabletta, növényi származék, és kábítószer-fogyasztáshoz használt eszköz. Továbbá több olyan műszaki cikket is találtak a rendőrök, amelyekről feltételezik, hogy a terjesztő ellentételezésként kapott. Közülük egynek a gazdáját is megtalálták, kiderült, hogy tőle ellopták azt.

A férfit előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, kábítószerrel való visszaélés elkövetése miatt. Kiderült, hogy korábban lopás, lőfegyverrel visszaélés, kábítószerrel visszaélés, garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt volt büntetve, és jelenleg lopás miatt felfüggesztett börtönbüntetését tölti. A férfit bűnügyi őrizetbe vették- mondta Németh-Kész Mónika.

Lopott hangfalak

A talált műszaki cikkekről fotó készült, kéri a rendőrség, hogy aki felismeri valamelyiket, az hívja az ercsi nyomozókat a 25/505-900-as számon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén.

Lopott fúrókészlet

Valamennyi lopott holmi képe megtalálható a http://www.police.hu/fejer/hirek/fej20120113_01.html oldalon.

Lopott mobiltelefonok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik