Nagyvilág

Kannibálműsor egy holland televízióban

Egymás húsából evett egy holland televízió két műsorvezetője. Csak kíváncsiak voltak az emberhús ízére.

Az emberhús íze „nem volt annyira különleges”, de „furcsa érzés egy barátod szemébe nézni, miközben a hasát majszolod” – mondta el a holland televízió műsorvezetője az amerikai ABC News-nak. A jó ízlés határait feszegető műsorairól ismert BNN televízió szerdán este fogja leadni a „Kísérleti Nyúl” című műsor kannibalizmust bemutató epizódját, amelyről az ügyes promóciónak köszönhetően a nemzetközi sajtó is beszámolt.

„Csak meg akartuk tudni, hogy milyen íze van az emberhúsnak” – közölte Dennis Storm, a saját jellemzés szerint „ostoba kérdésekre egyszerű választ kereső”, extrém helyzetekre épülő műsor egyik vezetője. A férfi a fenekéből, míg társa, Valerio Zeno az oldalából kínált fel a másiknak egy kis darab húst, amit egy sebész vágott ki, majd egy szakács a stúdióban olajon megsütött.

A húshoz nem adtak semmilyen fűszert, még sót és borsot sem, csak közepesen megsütötték, mert magának a húsnak az ízére voltak kíváncsiak. A műsor beharangozójában bemutatták, ahogy a szakács egy serpenyőben elkészíti az egy falatnyi húsokat, majd a két házigazda egy romantikusan megterített asztal mellett készül arra, hogy a másikból egyen. A video azzal ér véget, ahogy Zeno a szájához emeli a villát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik