Nagyvilág

Megszólalt Kadhafi fiának a szeretője

"Nagyon szenvedélyes kapcsolat volt a miénk" - állítja a lelőtt Kadhafi fiú egykori barátnője.

Több millió telefonügyfél „Alice”-ként ismeri a 23 éves Vanessa Hesslert, ugyanis egy ADSL-szolgáltatás reklámarcaként (lsd. videó) vált ismertté. A római modell és színésznő 4 évvel ezelőtt Muataszim Kadhafi barátnője volt. A 34 éves fiatalembert apjával együtt lőtték le a felkelők október 20-án, és jeltelen sírban temették el a sivatagban.

„Alice” most először beszélt a Muataszimmal való kapcsolatáról, az emlékeit a „Diva e Donna“ című olasz magazinnak elevenítette fel. „Képtelen vagyok elhinni a történteket. Ez borzalmas” – mondta a lapnak. „Muataszimmal nagyon szenvedélyes volt a viszonyunk, a kapcsolatunk azonban még a háború kitörése előtt véget ért” – számolt be a magazinnak a modell, aki állítja: Muataszim Kadhafi családja és testvérei egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a média beállítja őket. „Teljesen normális emberek” – hangsúlyozta.

„Nem tudják, mit tettek” – jelentette ki Vanessa a líbiai felkelők tettéről, majd Kadhafi életben maradt családtagjain sajnálkozott az interjúban: „Aishára (Kadhafi lánya, aki már augusztusban Algériába menekült szülni – A szerk.) és a gyerekeire gondolok, szörnyű, hogy el kellett hagyniuk a hazájukat”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik