Nagyvilág

Megkínzott fiú, tiltott Facebook és Mladic Hágában [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Elfogtak, majd kegyetlenül megkínoztak és megöltek egy 13 éves fiút a szíriai hatóságok, tovább fokozva feszültséget a közel-keleti országban.
Bővebben…


A kínai katonák nem látogathatják az internetes közösségi oldalakat, mert óhatatlanul katonai titkokat adhatnak ki, amelyek így eljuthatnak “az ellenséghez”. 
Bővebben…

Mintegy 200 tálib lázadó áthatolt az afgán-pakisztáni határon, és megtámadott egy pakisztáni rendőrségi ellenőrzőpontot, megölve a biztonsági erők legkevesebb öt tagját.
Bővebben…


Az egy évvel korábbihoz képest több mint harmadával – 1968 óta nem regisztrált mélypontra – csökkent májusban az autóeladások száma Japánban.
Bővebben…


Megérkezett a hágai Nemzetközi Törvényszék büntetés-végrehajtási intézményébe Ratko Mladic, a boszniai szerb hadsereg háborús bűntettek elkövetésével vádolt egykori parancsnoka.
Bővebben…


Sertéspestis-járvány pusztít Litvániában. Vilnius már értesítette főbb állatkereskedelmi partnereit, így Lengyelországot, Lettországot, Észtországot és Oroszországot a megbetegedésekről.
Bővebben…


Tőkés László román állampolgárságának megvonását javasolja a brüsszeli Székelyföld-képviselet megnyitása miatt a román Nemzeti Liberális Párt (PNL) szenátusi frakcióvezetője.
Bővebben…


Augusztus harmadikára tűzték ki Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnök és két fia perét tüntetők megöletése és korrupció miatt.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik