Nagyvilág

Kitálaltak Berlusconi szexbulijairól

Megerősítette két olasz nő a milánói ügyészség előtt a Silivo Berlusconi olasz kormányfő ellen felhozott vádakat a villáiban rendezett partikról.

A két piemonti fiatal nő, Chiara és Ambra tavaly augusztus 22-áról másnapra virradóra voltak meghívva a Cavaliere Milánóhoz közeli rezidenciájára – közölték szerdán bírósági források. Az Értékek Olaszországa ellenzéki párt egy szenátorának tanácsára, maguktól tettek tanúvallomást a hétfői nap folyamán.

Az olasz sajtó által szerdán ismertetett beszámolók szerint válaszaik a hosszadalmas kérdezésre megerősítették a villában rendezett estélyek csapongó jellegére vonatkozó vádakat. Mint egyikük mondta, azért akart vallomást tenni, mert a miniszterelnök “elegáns vacsorákról” beszélt, neki pedig “merőben más természetű” emlékei vannak. Berlusconi ügyvédei nyomban elutasították a vallomásokat, mondván, hogy “minden alapot nélkülöznek és ellentmondanak számos ellentétes irányú jelzésnek”.

A Rubygate-per április 6-án kezdődött, és azzal vádolják benne az olasz kormányfőt, hogy egy – az eseménykor még – fiatalkorú marokkói lánynak, becenevén Rubynak pénzért vásárolta meg a szexuális szolgáltatásait, majd pedig, hatalmával visszaélve szólt a rendőrségnek, hogy engedje szabadon a lopáson rajtakapott lányt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Három nő mond ítéletet Berlusconiról (Kitekintő.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik