Nagyvilág

Elmarad Vilmos herceg esküvője?

Vilmos brit trónörökös április 29-ére tervezett esküvője állt az április elsejei brit álhírek középpontjában, az egyik rendkívüli híradás szerint a szertartást is elhalasztották.

A királyi esküvővel kapcsolatos füllentések mellett Richard Branson brit milliárdossal is tréfát űztek a napilapok, amelyek szerint a Virgin Group vezetője megvásárolta a Plútót, és most azért küzd, hogy a kisbolygót ismét bolygónak nevezzék. Azt is viccnek szánták, hogy a Virgin Atlantic légitársaság első osztályán utazó utasait a hosszútávú járatokon zöldségek termesztésére ösztönzik.

A Real Madridnál játszó portugál Cristiano Ronaldo pedig 160 millió euróért (42,5 milliárd forint) szerződne a spanyol válogatotthoz, hogy mint igazi patrióta ezzel az összeggel segítse hazáját kilábalni a gazdasági válságból.

Az unatkozó újságírók szerint a mindenre elszánt brit kormány még a friss levegőt is megadóztatná. Magyarázatul pedig egy környezetvédelmi szakembert idéztek, aki szerint a levegőből is éppen olyan véges készletekkel rendelkezünk, mint az édesvízből, ezért ezt is gazdaságosan szabad csak használni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik