Nagyvilág

Berlusconi: “minden olasz álma vagyok”

Egy fiatal nő vasárnap részleteket közölt két alkalomról, amelyet az olasz kormányfő villájában töltött, sok, többségben valószínűleg kiskorú külföldi lánnyal együtt.

A 28 esztendős Nadia Macri a Sky TG24 televíziónak vasárnap elmondta, hogy Berlusconi két ízben, tavaly és idén egy-egy partira hívta, szardíniai és milánói villájába.

Az olasz lapok a hónap elején idéztek Macri tanúvallomásából, amikor ügyészeknek arról beszélt, hogy a miniszterelnök 10 ezer dollárt fizetett szexuális szolgáltatásaiért, továbbá, hogy az egyik partin hasisról is gondoskodtak a nők számára.

Macri vasárnap elmesélte, hogy amikor Berlusconi első alkalommal hívta fel, úgy jelentkezett be: “minden olasz álma vagyok”. A tv-ben nem akart kitérni az ügyészekkel közöltekre, mivel a vizsgálat folyik. Azt viszont elmesélte, hogy a kormányfővel megosztotta hatéves kisfia felügyeletének problémáját.

Berlusconi ügyvédje vasárnap azt állította, hogy a nő szavai “minden alapot nélkülöznek”.

Macri előtt már számosan, köztük több call girl adott leleplező interjút Berlusconi partijairól, és ezek nem hagyták érintetlenül az olasz belpolitikát sem. A miniszterelnök a sorozatos botrányok közepette arra kényszerült, hogy bizalmi szavazást kérjen, amelyre december közepén kerül sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik