Szórakozás

Elalszik szex közben Berlusconi – állítja egy kéjhölgy

Értéktelen ékszerekkel fizetett Silvio Berlusconi kéjhölgyeinek – ezt állítja az egyik szexmunkás. Beszámolójából kiderül: az olasz miniszterelnök mély álomba szenderül aktus közben.

– Berlusconi egy rövid viháncolás közben az egyik pillanatról a másikra elterült az ágyon. Azt hittem, infarktusa van. Aztán kiderült, csak alszik, közben hangosan horkolt. Kimentem a fürdőbe, és azon gondolkoztam, hogy kitől kérjem el az ékszereket a légyottért cserébe. Ebben maradtunk – meg a pénzben. A pénzt előtte már megkaptam, de az ékszerekkel még tartozott. Végül az egyik felszolgáló nyújtott át két fülbevalót, meg két nyakláncot. A fülbevaló brilljeiről később kiderült, sz..rt se érnek. Mindegy, eltettem emlékbe, hátha még jól jöhet… – hallható egy interneten terjedő felvételen.

Berlusconi legfrissebb nőügye alig két hete pattant ki. Akkor egy római illetőségű prostituált beszélt arról, hogy két másik kéjhölggyel együtt kellett szórakoztatnia az ágyban a 73 éves kormányfőt. Cserébe 280 ezer forintnyi eurót és ékszereket kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik