Közélet

Raliversenyen sérült meg Mészáros Lőrinc fia

Félbeszakadt az NSM Motorsport sportklub által szervezett Baja Satu Mare 2024 országos ralibajnokság, három szakasz után szombaton lefújták a versenyt, miután összeütközött két autó – írja a 444. Hírt pedig azért érdemel az eset, mert az egyik autóban Mészáros Lőrinc fia, ifjabb Mészáros Lőrinc ült.

„Két autó ütközött össze, miután az egyik sofőr navigációs hibát követett el. Az egyik sofőr lába megsérült, mivel az autó oldalát érte az ütközés. Eszméleténél volt, talpra is tudott állni, a versenyorvos orvosi segítséget ajánlott neki, de azt visszautasította, azt mondta, inkább Magyarországon kér egészségügyi ellátást” – nyilatkozta a Bihoreanul portálnak Ovidiu Domide, a szervező klub elnöke. A portálon később frissített információk szerint ifj. Mészáros Lőrincet mégis beszállították a nagyváradi sürgősségi kórházba, ahol az orvosok felmérték az állapotát. „Az áldozatnak több sérülése volt, de nem túl súlyosak”, mondta a kórház koordinátora.

A szombati versenynek közel 70 kilométeres útvonalat kellett teljesíteni a bihari Curtuișeni településen keresztül. A baleset miatt a versenyt egy időre felfüggesztették, de később folytatódott.

(via Telex és 444)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik