A következő élő közvetítés része Magyar Péter újabb tüntetést jelentett be anyák napjára

Szigetszentmiklós polgármestere: Ezek ugyanazok

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János a színpadon. Beszédét azzal kezdte, hogy 2019 óta civil, ellenzéki pártok által támogatott polgármester, és akkor még hitt abban, hogy az ellenzék támogatásával megdönthetik a „helyi kiskirályok” hatalmát, ezért elhagyta korábbi munkahelyét, hogy egy élhetőbb városért küzdjön.

Később aztán rájött, folytatta, hogy nincs különbség a „régi pártok pártkatonái” között. Nagy János elmondta: első hivatalban töltött napjaiban visszautasította a DK „megkörnyékezését”, ami után a párt lejáratókampányt kezdett folytatni ellene. Ekkor fogalmazódott meg benne először, hogy „ezek ugyanazok”, és nem fog engedni „simlis pártok” politikai fenyegetésének, így elmondása szerint máig nyugodt lelkiismerettel fekszik le.

Városunkban hiába váltottuk le a fideszes kiskirályokat, a háttéralkuk még mindig ott vannak. Orbán nincs Gyurcsány nélkül

– közölte, majd hozzátette, hogy az általa leváltott, helyi DK-s alpolgármester gyakran látogatta meg Kövér Lászlót (eredetileg Sólyom Lászlót írtunk, a nagy hangzavar miatt tévesen – a szerk.),  helyi házában az utóbbi években, és nem tudja, miről kellett vajon egyeztetnie. Az elmúlt évek azt mutatták meg neki, hogy „nem lehet megalkudni a bemocskolódott pártokkal”, ezért támogatja, hogy minél több civil jusson be az önkormányzatokba.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik