Közélet

Toroczkai Azahriah-nak: „A sikerek sem tesznek tévedhetetlenné“

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Mivel Instagram fiókját letiltották, a TikTokon üzent Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke Azahriah-nak. A néhány nappal ezelőtt Párizsban koncertező énekes insta sztoriban szúrt oda a pártnak, miután lefotózott a metró mozgólépcsőjén egy félmeztelen, tütüt viselő férfi balett-táncos plakátot. „Köszönöm nektek, hogy otthon ilyen nem fordulhat elő” – utalt az énekes arra, hogy Dúró Dóra, a Mi Hazánk képviselője elérte, hogy melegeknek fenntartott Fülöp-szigeteki idősotthontról szóló fotók miatt Csák János kulturális és innovációs miniszter kitiltsa a 18 éven aluliakat a kiállításról a gyermekvédelminek nevezett törvényre hivatkozva.

„Nem hiszem, hogy a gyerekek attól lesznek boldogabbak, ha azokat a bizonyos plakátokat látják“ – mondja a szerda esti videójában Toroczkai, aki szerint a közösségi médiából és a Netflixből ömlik a káros, cenzúrázatlan tartalom a gyerekekre, amitől nem lesznek boldogabbak.

Toroczkai szerint attól lesznek a gyerekek boldogabbak, ha egy korrupciómentes világban élhetnek, ha lesz jövőképük, és ha egy jobb életminőséget adó országban, a saját hazájukban tudnak maradni.

A Mi Hazánk elnöke gratulál Azahriah-nak az elért sikereihez, de hozzáteszi:

ne felejtsd el, ezek a sikerek sem tesznek tévedhetetlenné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik